Waste Control

WasteControl – Waste Management Sustav

Moderno SaaS (Software-as-a-Service) rješenje, dizajnirano za učinkovito praćenje tokova otpada, ispunjavanje svih zakonskih zahtjeva te pružanje detaljne analitike i izvještavanja.

WasteControl omogućuje tvrtkama da ostanu u skladu s propisima, smanje troškove i povećaju učinkovitost u svakom segmentu upravljanja otpadom.

Kroz umrežavanje korisnika, omogućava kvalitetnu komunikaciju i uvid u evidenciju pohrane i isporuke podataka u stvarnom vremenu, što daje potpunu kontrolu nad izvršavanjem svih obaveza. Moguće ga je integrirati s ostalim rješenjima za upravljanje otpadom, e-ONTO sustavom, kao i ERP sustavom.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako vam naša platforma može pomoći da transformirate svoje
procese upravljanja otpadom.

 • Automatizacija poslovnih procesa

  WasteControl automatizira rutinske i ponavljajuće zadatke, čime štedi vrijeme i omogućuje
  zaposlenicima da se fokusiraju na strateške zadatke. Prijenos dokumenata u e-ONTO sustav odrađuje se jednim klikom.

 • Poboljšana organizacija

  Centralizirana baza podataka i integrirani sustavi omogućavaju bolju organizaciju informacija i
  resursa, što dovodi do boljeg upravljanja otpadom i resursima.

 • Unaprijeđena komunikacija i suradnja

  Omogućava bolju komunikaciju i suradnju između timova i odjela uključenih u procese gospodarenja
  otpadom, dovodeći do bolje koordinacije.

 • Povećanje produktivnosti

  Optimizacija radnih procesa i bolje upravljanje vremenom dovode do povećane produktivnosti i efikasnosti. Prijenos podataka u e-ONTO i priprema izvještaja je brzo i jednostavano.

 • Ispunjavanje zakonskih obveza

  WasteControl je usklađen s propisanom zakonskom regulativom i sadrži sve propisane dokumente, čime se smanjuje rizik od regulatornih kazni. U potpunosti je kompatibilan s e-ONTO sustavom.

 • Sigurnost podataka

  Pružajući napredne značajke sigurnosti, WasteControl pomaže u zaštiti osjetljivih podataka vezanih za gospodarenje otpadom.

 • Pristup u realnom vremenu

  Pružajući pristup u realnom vremenu važnim podacima i informacijama, WasteControl omogućuje menadžerima i timovima da ostanu ažurirani u dinamičkom poslovnom okruženju.

 • Fleksibilne verzije za svakog korisnika

  WasteControl dolazi u više verzija kako bi zadovoljio specifične potrebe vaše tvrtke, bez obzira da li ste proizvođač otpada, prijevoznik ili sakupljač. Verzije se mogu kombinirati, čineći WasteControl idealnim rješenjem za efikasno i odgovorno gospodarenje otpadom.

Skip to content