Zelene tehnologije – vaš partner za održivo gospodarenje otpadom!

Kao istaknuta tvrtka koja se bavi razvojem inovativnih softverskih sustava u području gospodarenja otpadom, usredotočeni smo na stvaranje visokokvalitetnih rješenja koja će vam pomoći optimizirati poslovne procese i istovremeno doprinijeti očuvanju okoliša.

Već više od deset godina uspješno surađujemo s tvrtkama različitih industrija, pružajući im specijalizirane softverske alate i usluge za sustavan nadzor i upravljanje otpadom. Svaka tvrtka je jedinstvena, stoga vjerujemo u individualni pristup.

Naš tim pažljivo analizira vaše poslovne procese kako bismo vam pružili sveobuhvatno rješenje koje će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe. Radimo s vama kao tim, dijelimo ideje i stručnost s ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata.
Nudimo implementaciju naprednih SaaS (Software-as-a-Service) rješenja koja omogućuju učinkovito praćenje tokova otpada, ispunjavanje zakonskih obveza te kvalitetnu analitiku i izvještavanje. Na taj način pomažemo tvrtkama da budu u skladu s propisima, smanje troškove i povećaju učinkovitost.

Implementirali smo naša rješenja u nekoliko stotina tvrtki koje se bave proizvodnjom, prijevozom, obradom i zbrinjavanjem otpada. Kroz dugoročnu suradnju s našim korisnicima, stekli smo povjerenje i postali pouzdan partner na kojeg se svaki klijent može osloniti.

Projekt FoodWaste Hrvatska

Projekt FoodWaste Hrvatska pokrenuli smo s ciljem podizanja svijesti o važnosti smanjenja otpada od hrane i poticanja održivog načina života. Nastojimo educirati populaciju i omogućiti im vlastitu zelenu tranziciju. Smatramo da velike promjene kreću od nas samih…

Zahvaljujući novim naprednim tehnologijama, sada ostatke od hrane možemo pretvoriti u kvalitetnu sirovinu u vrlo kratkom vremenskom periodu. Naši uređaji osiguravaju maksimalnu higijenu prostora, bez neugodnih mirisa i prisutnosti nametnika.

Vjerujemo da imamo optimalna rješenja koje će vas osloboditi briga oko gospodarenja otpadom i omogućiti vam da se usredotočite na rast i razvoj vašeg poslovanja.

Stvarajmo zelenu budućnost zajedno!

Skip to content