Naši sustavi su razvijani kao web aplikacije, odnosno cloud rješenja kojima je moguće pristupiti s bilo kojeg uređaja s internetskom vezom.

Zašto razvijamo Cloud rješenja?

Cloud omogućava kvalitetnu komunikaciju te pristup pohrani i isporuci podataka u stvarnom vremenu, a implementacija ovakvih sustava je gotovo trenutna.. Struktura Cloud rješenja je kompatibilna s većinom standardnih operativnih sustava te pruža mogućnost pristupa podacima putem smartphona, tableta, prijenosnih i stolnih računala.

Prednosti uvođenja Cloud-a:

  • Mobilnost korisnika
  • Brza implementacija
  • Pristupanje podacima bez obzira na lokaciju
  • Smanjenje troškova održavanja hardverske i softverske IT infrastrukture
  • Backup podataka
  • Hijerarhija dostupnosti podataka
  • Mogućnost ograničenja pristupa korisnicima

Naše Cloud aplikacije:

Spadaju u sustave otvorenog tipa koji se mogu integrirati sa drugim poslovnim rješenjima zbog razmjene podataka ili zajedničkog operabilnog djelovanja (ERP, CMS…). Moguće ih je povezati i sa hardverskim rješenjima poput digitalnih senzora, digitalnih vaga, GPRS lokatora i sl. koje našim korisnicima omogućuju kvalitetniji stupanj optimizacije i automatizacije poslovnih procesa.

Trenutno raspolažemo s nekoliko aplikacija koje su od strane struke nedvojbeno ocijenjene kao vodeće u područjima gospodarenja otpadom. Brinemo se o kompletnom održavanju i pravovremenim ažuriranjima aplikacija te tako oslobađamo naše korisnike od nepotrebnih nadogradnji ili održavanja IT infrastrukture.

Bogata referentna lista od više stotina stalnih klijenata predstavlja dokaz o profesionalnosti našeg tima, koji se konstantno bavi unaprjeđivanjem i nadogradnjom postojećih sustava te razvijanjem novih.

Saznajte više o funkcionalnostima naših sustava WasteControl i CommunalControl. Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati putem mail-a info@zelenetehnologije.hr ili na broj telefona 095 444 8726.